Gondviselés Alapítvány
Gondviselés Alapítvány
 
Köszöntjük weboldalunkon!
 
Bejelentkezés
Betöltés...
Balaton-NET 2007
Nemzetközi Evangéliumi Találkozó augusztus 22-től 26-ig Balatonszemesen
A Gondviselés Alapítvány partnerként vesz részt a rendezvény szervezésében. 
Az észak-angliai Keswickben 130 éve rendeznek konferenciát, ennek második helyszíneként Balatonszemesen is megrendezésre kerül a találkozó, valószínűleg minden évben. Idén kb. ezer résztvevőre számítunk, s azt reméljük, hogy ez a szám minden évben több lesz.
Délelőttönként magyar előadók fognak szolgálni az iskola tornacsarnokában, este pedig Louis Palau, világszerte elismert evangélista szolgál a következő témában: az evangélium ereje. Napközben több helyszínen – imaház, művelődési ház – szemináriumok, gyerekprogramok, koncertek lesznek, este ifjúsági istentisztelet. A konferencia ideje alatt Szemesen rendezik meg a misszióexpót is. Valószínűleg a kézilabda pályán lesz felállítva három sátor, amelyben a különböző missziós szervezetek standokon mutatják be szolgálatukat. Több alapítvány és szervezet is ezekben a napokban Balatonszemesen fogja megtartani közgyűlését, gyülekezetek ide tervezik kirándulásukat. A konferencia hitvallásában erőteljesen szerepel a bibliai tanítás, és a hívők szeretetteljes közösségének gyakorlása, valamint az, hogy a keresztények a konferencia ideje alatt testileg és lelkileg egyaránt felüdülhessenek.
Köszöntő
Szeretettel köszöntjük a balatonszemesi Gondviselés Alapítvány honlapján, melyen  szeretnénk röviden bemutatni szervezetünket. A Gondviselés Alapítványt a Balatonszemesi Baptista Gyülekezet hozta létre 1992-ben azzal a céllal, hogy keresztény missziós programját támogassa.
Főbb tevékenységi területek:
– szociális tevékenység, rászorulók támogatása
– gyermek-és ifjúságvédelem
– kulturális tevékenység
– nevelés, oktatás, ismeretterjesztés
Ha még többet szeretne megtudni rólunk, a www.galap.hu  honlapon mindig friss információkat talál aktuális programjainkról.
 
 
relIndexasc
Üdülőház
A Gondviselés Alapítvány kitűnő lehetőséget kínál arra, hogy üdülőházában nehéz anyagi körülmények között élő családok, gyerekek, keresztény gyülekezetek és civil szervezetek csoportjai olcsón, tiszta és rendezett körülmények között pihenhessenek.
Férőhelyek száma: 40.  
Az üdülőházról bővebb információkat
letölthet itt, vagy látogasson el a www.galap.hu oldalra. Az épületről készült fotókat tekintse meg a képgyűjteményben! 
relIndexasc
Konferenciaközpont
350-400 fős közösségi házunkban lehetőséget kínálunk az alapító okiratunkkal összhangban működő civil szervezetek és keresztény gyülekezetek képzéseinek, konferenciáinak, koncertjeinek megrendezésére, kedvezményes áron. A nagytermen kívül 150 fős étkező, hat kisebb méretű terem, szociális helységek, multimédiás eszközök, hangosítás, internet-hozzáférés áll vendégeink rendelkezésére.
A konferenciaközpontról bővebb információkat letölthet itt, vagy látogasson el a www.galap.hu oldalra.
Az épületről készült fotókat tekintse meg a képgyűjteményben! 
 
Képgyűjtemény
relIndexasc
konferenciaközpont
nagyterem
üdülőház1
 
üdülőház télen
szoba
fürdő
étkező